facebook

«Настя вранці не прокинулася» -померла українка, яка була серед постраждалих в аварії у Польщі

Анастасія Кочеткова, кам’янчанка, яка була серед пасажирів, постраждалих в аварії українського рейсового автобуса в Польщі, померла.

Пише - джерело.


Про це інформує місцеве видання “Є”.

В офіційній групі, де волонтери публікували інформацію про лікування Анастасії, збирали кошти на її відновлення, також з’явився допис про смерть кам’янчанки. “Сьогодні наша прекрасна дівчинка Анастасія Кочеткова пішла до Господа. Наші щирі співчуття родині. Траур. Дуже жалобно. Подробиць поки що немає. Дозвольте нам сумувати з родиною”.

Відомо, що після аварії Анастасія проходила лікування та реабілітацію в клініці у Польщі. Вона перенесла кілька операцій, потроху починала ходити та розмовляти. Вона справжній борець за життя – казали про Настю. Поруч з нею увесь цей час була мама.

Читайте також:  З'явилося дивне відео з розповіддю "біженців з Донбасу" в Ростові: "везуть нормально, безплатно"

Нагадаємо, автобус, в якому постраждала Анастасія, зазнав аварії пізно ввечері 5 березня, майже опівночі. Він їхав рейсом із польської Познані до Херсону, незадовго до українського кордону з’їжджав із автостради, врізався в енергопоглинальний бар’єр та злетів у придорожній рів. Тоді п’ять людей загинули. Загалом у автобусі перебувало 57 людей, які всі є громадянами України і з яких двоє водії.

Анастасія Кочеткова була однією з пасажирок, яку спочатку помилково назвали шостою жертвою автокатастрофи, вона поверталася з Польщі додому, до Кам’янця-Подільського. Настя понад два місяці боролася за життя.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: