facebook

Настають аномальні снігопади: синоптики вразили новим прогнозом погоди на січень. Подробиці

Українці відчули на собі справжню весняну погоду на початку 2023 року. Майже по всій території України можна було відчути плюсову температуру, а в деяких регіонах повітря прогрівалося аж до +16 градусів вдень. Проте українські синоптики закликають не розслаблятись, бо справжня зима ще попереду.

Пише - джерело.

Кандидат географічних наук та синоптик Ігор Кібальчич заявив, що на початку 2023 року на території України можна спостерігати аномально теплу погоду. Але експерт запевняє, що це довго триває, не буде.

За словами Ігоря Кібальчича, 4 січня, у середу, все ще буде тепла та приємна погода, але саме з цього дня і розпочнуться похолодання. На території південної України повітря прогріється до +10, а в решті регіонів буде до +5 градусів вище за нуль.

Читайте також:  Мороз стане нестерпним: на Україну насувається холодрига

Крім цього, синоптики Gismeteo попередили про те, що найнижча температура у січні буде на Різдво. Ще цього великого свята очікується справжній снігопад. Вдень температура повітря буде від -2 до -6 вдень, а вночі ртутні стовпчики покажуть до -9 градусів морозу.

З 8 січня температура повітря в Україні буде триматися в районі нуля градусів. Вже друга половина місяця буде переважно із негативною температурою.

Також народний синоптик Леонід Горбань попередив, що у січні часто йтиме мокрий сніг. А ось уже з 25 січня розпочнуться снігопади.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: