facebook

“Наші за кордоном”: як прикарпатки вибились із прибиральниць у відомі модельєрки

Є серед українських заробітчан ті, хто попри складний початок зміг збудувати карколомну кар’єру. Серед них сестри Андріїв з Івано-Франківщини.

Будинок, власне ательє і – хороше майбутнє для дітей. Щоб здійснити цю мрію Галина Андріїв 18 років тому кинула роботу викладачки у швейному училищі на Івано-Франківщині та подалася з чоловіком на заробітки до Бельгії, пишуть Подробиці.

Пише - джерело.

Працювали нелегально – Галя допомагала місцевим по господарству, чоловік – на будові.

“Це не так все було просто, як ми собі то малювали. Довший час ми дуже важко жили. На підлозі спали, роботи не мали, додому повернутись не могли”, – каже Галина Бєльська (Андріїв), модельєрка, засновниця бренду вечірніх суконь.

Читайте також:  Неочікуваний рейд на будову у центрі Праги: 15-ох заробітчан депортували та заборонили в’їзд на 3 роки

Наблизитися до мрії допоміг випадок. До Галини у Бельгію приїхала сестра Оксана, і вони разом шукали їй роботу прибиральниці.

“Приїжджаємо до людей. І потрапили ми в ательє – де створюється одяг. Я заходжу в ательє і в мене зразу така усмішка. А вони – а чому ви смієтеся? Я кажу, мені смішно, бо це моя професія”, – пригадує Галина.

Так жінка стала працювати за покликанням – шити весільні та вечірні сукні. А вже за 2 роки, коли нарешті легалізувалася в Бельгії, таки відкрила свій власний салон, уже добре розуміючи смаки місцевих.

Більше у сюжеті:

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: