facebook

“Наш шлюб погубили гроші, неповага та глибокі образи”, – франківська блогерка Саша Пустовіт про раптове розлучення з чоловіком. ФОТО/ВІДЕО

Більше двох місяців тому стало відомо про раптове розлучення франківських блогерів Ігоря та Саші Пустовітів. Пара прожила разом п’ять років та виховує двох синів: Данила та Євгена.

Пише - джерело.

Подружжя не розголошувало причин розходження, однак сьогодні Саша вперше про це розповіла на своїй Instagram-сторінці, пише Ратуша.

Наш шлюб погубили знецінювання, неповага, гроші та глибокі приховані образи. Одразу скажу, що зради не було. Дуже шкода, що не вийшло по-доброму, по-людськи і по-нормальному зізнатись один одному в тому, що ми просто вигоріли. Наша війна триває від лютого, я просто цього не знала, – написала Пустовіт.

Дівчина зізналась, що всі ці роки стосунки з чоловіком “котилися у прірву”.

Я мовчала на публіку і могла обговорити і поплакатись тільки найближчим..Під моїми постами не було жодного ганебного висловлювання про Ігора, бо я це одразу присікала, та чомусь в його коментарях мене обзивали і принижували по повній. Я вже мовчу про брудні чутки, які він сам ГОЛОСНО розпускає по Франківську і не тільки.

Блогерка поділилася й тим, що чоловік її шантажує.

Він додає масла у вогонь мемчиками у сторіс і продовжує шантажувати. Я просила це припинити, бо я мама його дітей, і нашим синам цей бруд дійде через роки від третіх осіб… але це продовжується по сьогоднішній день, щоб я підписала всі документи і змінила прізвище. Взамін він обіцяв не розголошувати мої таємниці.. Як низько.

Читайте також:  42-річний Сергій Притула здобув диплом магістра та розсмішив реакцією сина на його випускний

У цей ж вечір у Саші Пустовіт вийшло інтерв’ю з відомою телеведучою Машою Єфросініною, де дівчина поділилась деталями спільного життя з чоловіком. Блогерка розповіла про погрози, образи та приниження колишнього та навіть показала відео та переписки.

Коли доводиться виносити найболючіше на загал заради того, аби захиститись.. Я б ніколи не зізналась в тому, що ви почуєте в інтерв’ю, та я заручилась шаленою підтримкою від вас, від друзів і навіть ворогів. Я втомилась постійно боятись. І так, часом ми обираємо не тих партнерів для життя, але це досвід, яким би він не був. Я не сказала жодного кривого слова про свого скоро колишнього чоловіка, я лиш позбулась всіх важелів шантажу, відкривши всі свої болі і таємниці. Також я обійшла багато тем, щоб залишити їх за кулісами і не направляти хейт на батька своїх дітей. Мене не відпускають жити вільно і щасливо. Але тепер буде так. Я рухаюсь далі.

Олександра розповіла, що 30 вересня у пари відбудеться суд і тему розлучення вона піднімає вперше і востаннє у своєму блозі.

Звісно, в кожного своя версія і історія. Кожен проживає це по- своєму. Я розповіла щиро і так, як це відчувала, не вигадуючи жодної деталі. Тепер ви все знаєте і вам нічого не потрібно уявляти! Сьогодні я вперше та востаннє коментую своє розлучення.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: