facebook

Народились в один день і померли разом: стало відомо, хто загинув у пожежі в Дніпрі

Сусіди впізнали загиблих. Це двійнята – Маргарита та Геннадій. Брат все життя піклувався про неї.

Пише - джерело.

У Дніпрі під час пожежі загинули двійнята. Брат – усе життя піклувався про сестру з інвалідністю. Та нічна пожежа в багатоповерхівці обірвала життя обох. А от інших сусідів урятувала кішка.

Уся шістнадцятиповерхівка в ядучому диму. Пожежа спалахнула о пів на третю ночі, коли усі міцно спали. «У супроводі рятувальників виведено шість осіб на свіже повітря», – зазначали в ДСНС.

Що вчасно прокинулися і викликали рятувальників, жителі завдячують Моні. Кішка серед ночі розбудила пані Тамару. «Вона нявкала і дуже турбувалася. Ось завдяки їй та моєму нюху. Усіх сусідів підняли на вуха», – каже сусідка загиблих.

Читайте також:  Місто сумує: На Дніпропетровщини померла легендарний вчитель

Пані Тамара почала рятувати сусідів. Дим валив з квартири під її оселею – з одинадцятого поверху.

За годину рятувальники загасили пожежу в квартирі і знайшли двох загиблих всередині – п’ятдесятсемирічних брата та сестру. «Брат під ящик засунувся. Її не знайшли на ліжку, вона виходила. Обігрівач вони, можливо, включили, згоріло все», – розповідають свідки.

Сусіди впізнали загиблих. Це двійнята – Маргарита та Геннадій. Брат все життя піклувався про неї.

Що могло спричинити пожежу, нині встановлюють експерти. Серед версій – закорочення дротів. Водночас правоохоронці шукають родичів загиблих двійнят. Де їхня мати, ніхто з сусідів не знає.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: