facebook

Напад буде під Новий рік: у Генштабі названо регіони України, де очікується атака рашистів

Жителів України попередили, що російські окупанти можуть знову наступати на столицю України, і не тільки. Вже є офіційні відомості щодо того, що до Нового року Волинь та Київ можуть зустрічати «чмобиків».

Пише - джерело.


Відповідну публікацію розмістили у соціальних мережах, посилаючись на Генштаб.

Вже всім добре відомо, що російські окупанти збирають військо біля Білорусі. Згідно з деякими даними, вони накопичують близько 90 тисяч «чоловік», щоб повторно наступати на Київ.

«НАСТУП НА КИЇВ ТА ВОЛИНЬ! “До Нового року все ж таки відбудеться наступ на Волинь та ймовірно на Київ”, — Кирило Сазанов “Це вже очевидно, що удар по Волині буде. Перекидання військ ймовірно почалося вже з 15 листопада. Та ймовірно наступ буде вже, або на католичне Різдво, або Новий Рік”, – таку думку висловив політолог та військослужбовець ЗСУ Кирило Сазанов. Варто зауважити, що інформацію про можливий наступ вже підтверджували в Генштабі», – сообщается в сети.

Читайте також:  Відомий екстрасенс знову передбачив велику війну в Україні. Коли очікувати…

Також варто нагадати, що окупанти зазнали серйозних втрат і були змушені залишити територію тимчасово окупованого Херсона. Варто визнати, що повернення Херсона до складу України – велике досягнення. Однак має бути ще багато роботи, щоб жоден путінський окупант залишився на українській землі.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: