facebook

“Нанести по Кремлю “обезголовлюючий удар”: Лавров поплакався щодо “підступних” планів Пентагону

Керівник МЗС Росії Сергій Лавров стверджує, що Міноборони США нібито погрожувавало ліквідувати всю верхівку країни-агресора.

Пише - джерело.

Одіозний російський дипломат і керівник МЗС РФ Сергій Лавров стверджує, що в Пентагоні нібито погрожували нанести по Кремлю “обезголовлюючий удар”. Таку конспірологічну теорію Лавров озвучив в інтерв’ю пропагандистам з ТАСС.

“Далі всіх пішли у Вашингтоні: там якісь “неназвані офіційні особи” з Пентагону фактично пригрозили завдати по Кремлю “обезголовлюючий удар”. По суті, мова йде про загрозу фізичного усунення очільника російської держави. Якщо такі ідеї насправді кимось виношуються, цей хтось повинен дуже добре подумати про можливі наслідки подібних планів”, – сказав він.

Читайте також:  Богородчанщина у скорботі: загинув волонтер і нацгвардієць Юрій Дякун

Лавров не став уточнювати, які саме чиновники або генерали з Пентагону погрожували йому. Самі російські пропагандисти стверджують – очільник МЗС мав на увазі статтю американського журналу Newsweek, яка була опублікована в кінці вересня. І автори якої повідомляли з посиланням на військові джерела – мовляв, США розглядають “обезголовлюючий удар” по Кремлю як один з варіантів відповіді на можливе застосування Росією ядерної зброї у війні проти України.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: