facebook

Нанесення тілесних ушкоджень та погроза вбивства: у поліції відкрили два кримінальні провадження через конфлікт в Косові (відео)

Спроба зафіксувати депутата, який, ймовірно, їхав п’яним за кермом, завершилася лікарнею й двома кримінальними справами.

Пише - джерело.

18 травня близько 1 години ночі виник конфлікт між прикарпатським журналістом Віталієм Мацьоцьким та депутатом Косівської міської ради Володимиром Зузяком.

За інформацією Версій журналіст Віталій Мацьоцький зафіксував, як Володимир Зузяк сів нетверезий за кермо, але згодом депутат залишив машину і пішов додому пішки. Активісти “супроводжували” обранця і біля під’їзду будинку депутат здійснив на них напад – вибив з рук телефон та завдав тілесних ушкоджень. В результаті через отримані травми Віталій Мацьоцький змушений був звернутися за медичною допомогою. Згодом журналіст обіцяє опублікувати подробиці інциденту.

Натомість, Володимир Зузяк заперечує, що пив спиртне, оскільки має проблеми зі здоров’ям.

У Головному управлінні Національної поліції в Івано-Франківській області повідомили, що за цим фактом відкрито два кримінальних провадження.

Читайте також:  У Буковелі обікрали готель: винесли чотири норкові шуби, сейф із грошима і пістолет

“Сьогодні 18 травня близько 1 години ночі на лінію 102 надійшло повідомлення про виникнення конфліктної ситуації між мешканцями міста Косова і під’їзді одного з будинків. До поліції звернулися із заявою обоє учасників конфлікту. Одна сторона вказала про те, що йому було нанесено тілесних ушкоджень. За даним фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ст 125 ККУ. Також поліції звернувся інший учасник конфлікту, який вказав в заяві про те, що йому було погрожено вбивством. За даним фактом поліція теж розпочала кримінальне провадження за ст. 129 ККУ. У рамках розпочатих кримінальних проваджень, поліція проводить всі необхідні заходи для об’єктивного та неупередженого розслідування події”, – відзначила речниця обласної Нацполіції Христина Максимчак.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: