facebook

Найсильніша за 100 років повінь в Італії: кількість жертв постійно зростає (відео)

Місцева влада дала невтішний прогноз.

Пише - джерело.

В Італії зростає кількість жертв від потужної повені, чимало людей з обмеженими можливостями не можуть залишити свої домівки і опинилися в пастці.

Про це повідомляє The Guardian.

За останніми даними, повінь забрала життя 13 людей. 20 тисяч жителів залишилися без даху над головою через стихійне лихо, під час якого 23 річки вийшли з берегів, також сталося 280 зсувів у 41 місті. Дороги було заблоковано, рух поїздів довелося скасовувати.

Серед загиблих була літня пара, яка не змогла вибратися зі свого будинку у селі Каве, провінція Форлі-Чезена.

80-річний чоловік потонув у своєму підвалі після того, як подружня пара, яка володіла компанією з виробництва трав, загинула від повені в полі навпроти їхнього будинку.

Читайте також:  Чоловік відрощує статевий орган на руці: сподівається скоро він вже запрацює

Тіло 70-річного чоловіка знесло течією на 20 км вниз річкою.

76-річний громадянин загинув після зсуву ґрунту, він зперебував в саду у свого будинку, 43-річний чоловік помер після того, як впав у колодязь. Він намагався відкачати воду зі своєї ділянки.

Найбільше постраждав регіон Емілія-Романья, де розташовані такі міста, як Болонья і Модена. За словами міністра цивільного захисту Нелло Музумечі, у деяких областях за 36 годин випала піврічна норма опадів.

Дощі почалися після сильної посухи. За словами експертів, це посилило повені, оскільки висохлий ґрунт гірше вбирав воду. Місцева влада попереджає, що сильні дощі можуть повторитися найближчими днями.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: