facebook

Найскладніша зима за всю незалежність: ексміністр енергетики дав важливу пораду для українців

Температурний графік буде дуже низьким.

Пише - джерело.


Колишній міністр енергетики Іван Плачков закликав українців готуватися до перебоїв із тепло- та водопостачанням взимку. Він порадив, щоб у кожному приміщенні була відповідальна людина, яка знає схему внутрішньобудинкових мереж на екстрені ситуації.

Про це колишній міністр енергетики та вугільної промисловості України Іван Плачков розповів в ексклюзивному інтерв’ю ТСН.ua.

“Однозначно, будуть перебої з тепло- та водопостачанням. Якщо не буде електроенергії, не буде тепла, бо не працюватимуть насоси і так далі. Температурний графік буде дуже низьким. Всі громадяни України попереджені місцевою владою, і вони готуються (до ймовірних складнощів – ред.)”, – наголосив Плачков.

Читайте також:  Юна співачка з Франківська потрапила до фіналу "Голос. Діти" (відео)

Він попередив, якщо вчасно не злити воду із системи тепло- та водопостачання, то вся система вийде з ладу.

“Я раджу в обов’язковому порядку, щоб у кожному приміщенні, незалежно від призначення, повинна бути відповідальна людина, яка знає схему внутрішньобудинкових мереж і яка зможе закрити засувки на подачу теплоносія, а відкриє дренажі, “воздушники” для того, щоб злити воду із системи тепло- та водопостачання. Якщо цього не зробити, то після зупинки циркуляції за мінус 10-15 градусів морозу вся система вийде з ладу”, – додав він.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: