facebook

Найкрасивіші жінки за знаком Зодіаку: які вони?

Краса буває різною, але є така, яка викликає справжнє захоплення у багатьох. Хто ж вони, найкрасивіші жінки по гороскопу? На це питання відповідають астрологи. Представляємо вам четвірку знаків Зодіаку, які вважаються найбільш чарівними і привабливими.

Пише - джерело.

1 місце – Овен

Серед Овнів нерідко зустрічаються запальні, які іскрять життєлюбством лідери. Тому жінка-Овен просто не може залишитися без уваги. Серед інших знаків зодіаку частіше за інших визнаними красунями виявляються саме вони. Чого варта Кіра Найтлі, яка є саме Овном по Зодіаку.

Представниці цього сузір’я яскраві, дуже люблять увагу і ніколи не стануть скромно стояти в куточку. Тому чоловіки в першу чергу звертають свій погляд саме на них.

Крім яскравої зовнішності жінки, народжені під сузір’ям Овна, мають гарну ерудицією. Від цього їх привабливість в очах оточуючих тільки зростає. Жінок-Овнів часто залучають такі професії як актриса, танцівниця, телеведуча. Загалом, будь-яка сфера, де можна залишатися в центрі уваги.

Представниці цього знаку не тільки змушують чоловіків зітхати за ними, але і самі не можуть довго перебувати без сильного плеча. Жінки-Овни вкрай рідко бувають самотніми. Та це й не дивно з таким вродженим магнетизмом. Проникливий розум, яскрава зовнішність, бажання бути першою – ось коктейль, з якого складається краса жінки-Овна.

2 місце – Телець

Як то кажуть, на смак і колір товаришів немає. Якщо жінки-Овни зносять голови чоловікам своєю яскравою та красою, то чарівність Тельців зовсім інша, але від цього нітрохи не менша.

Жінки, народжені під знаком Тельця, також вважаються одними з найкрасивіших серед інших знаків зодіаку. Жінка-Телець красива своєю м’якістю, надійністю, душевним теплом.

Читайте також:  За матеріалами СБУ засуджено поплічницю колаборанта Стремоусова

Це найжіночніші представниці слабкої половини людства. У любові вони готові пожертвувати багато чим і саме цим беззастережно підкуповують більшість чоловіків. Самі жінки-Тельці часто однолюбки.

Серед голлівудських зірок представницею цього знака зодіаку є Пенелопа Круз. Її навряд чи назвеш стандартною красунею по типу ляльки Барбі, але те, що вона одна з найпривабливіших жінок Голлівуду – це безперечна істина. Одним словом, краса жінки-Тельця полягає саме в її жіночності, м’якості, затишності і слухняності.

3 місце – Близнюки

Жінки-Близнюки подібні пурхаючим і співаючим птахам. Їх краса – синонім легкості і непередбачуваності. Вони товариські, не дурні, люблять різноманітне і веселе дозвілля. Тому чоловікам з такими жінками ніколи не буває нудно.

Анджеліна Джолі по зодіаку Близнюки. Тільки сліпий і глухий не знає, як притягує погляди ця жінка. Ще, народжені під знаком Близнюків, дуже багатоликі. Ці жінки люблять всілякі експерименти. Сьогодні вони строгі і неприступні, а завтра ласкаві і грайливі. Хто-хто, а жінка-Близнюк точно знає, як залучити чоловіка! Харизма, різноманітність у всьому і любов до експериментів в зовнішності – ось секрет краси жінки-Близнюка.

4 місце Стрілець

Складаючи цей рейтинг, неможливо було не згадати жінок-Стрільців. Вони не завжди виявляються неймовірними красунями, але до них все одно із завидною постійністю притягуються чоловіки. Швидше за все, справа в уродженій харизматичності.

Жінки, народжені під знаком Стрільця, як ніхто інший вміють залучити і захопити представників протилежної статі. Такі леді зазвичай щедрі не тільки матеріально, а й душевно. За такими представницями слабкої половини людства чоловіки готові хоч у вогонь хоч в воду.

Міла Йовович по зодіаку Стрілець і погодьтеся, за її блакитними очима хочеться слідувати хоч на край світу. Душевна щедрість і таємничий магнетизм – ось те, що робить жінок-Стрільців красивими в очах чоловічої половини.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: