facebook

Найкращі лiкaрi рoблять вcе мoжливe, але… Зараз мeдики pятyютb лeгeндy “Танців” Чaпкiсa, який пoтрaпuв в pеaнiмaцiю вже втретє

Хореографа госпіталізували у ніч проти 9 лютого. Діагноз наразі невідомий, втім, зірці скувало спину і ноги.

Пише - джерело.

90-річний український хореограф Григорій Чапкіс знову потрапив до лікарні. У коментарі виданню “ГОРДОН” він повідомив, що лежить у реанімації Київської міської клінічної лікарні №6.

Сьогодні вночі “швидка” відвезла Чапкіса в лікарню. Лежить в реанімації. Діагнозу поки не встановили. Ніби як залишкові явища після запалення легенів. У нього кувало спину й ноги. Важко ходити і важко дихати. Тут дуже гарний персонал. Григорія Миколайовича провідав головлікар Вадим Віталійович [Крижевський]

Він зазначив, що за час хвороби значно схуд і відчуває труднощі під час пересування.

У грудні 2020 року хореограф лікував двостороннє запалення легенів у Київській міській лікарні №12.

29 грудня син Чапкіса сказав, що батька виписали додому. Однак уже 6 січня він повідомив у своєму Instagram, що хореографа знову шпиталізували, і попросив молитися за нього.

Читайте також:  На Прикарпатті медики злякались пацієнта з підозрою на коронавірус

8 січня Чапкіс розповів, що лікарі визнали його стан небезпечним і направили на лікування в “Феофанію”. 12 січня його виписали з лікарні.

В мережі також зявилося архівне відео танців Чапкіса:

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Григорий Николаевич Чапкис (@gregory_chapkis)

Григорій Чапкіс народився 24 лютого 1930 року в Кишиневі. 1944-го його сім’я переїхала до Києва. Закінчив Київський інститут культури. Був хореографом у Театрі імені Івана Франка та заступником директора Театру драми й комедії на Лівому березі, виступав у складі Академічного ансамблю танцю України імені Павла Вірського. 2007 року заснував Школу танців Чапкіса.

Чапкіс – батько двох дітей: Лілії (1958) та Грега (1979). У нього є дві внучки, два внуки і правнучка.

У вересні 2020 року Чапкіс заявив, що одружився вчетверте – його обраницею стала 39-річна Міла, власниця мережі магазинів прикрас.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: