facebook

На Житомирщині 13-річна дівчина втекла від батька, який виховує її сам 10 років

У Житомирській області односельці допомогли 13-річній дівчинці втекти від батька, який випивав і тяг додому п’яні компанії. Чоловік виховує доньку сам, бо дружина померла від онкології. Але коли вкотре він улаштував гулянку, дитина не витримала, побігла до сусідки і зателефонувала директору школи, яка викликала поліцію.

Пише - джерело.

Про це йдеться 6 лютого в сюжеті ТСН.

Соцслужби вилучили дитину у батька.

“Ну, щоб я такими запоями я не п’ю. Випили з хлопцями, бо допомагали по господарству. Сам господарюю, самому тяжко”, – каже батько Іван Порхун.

Того вечора, як утекла донька, він теж випивав із друзями та й заснув. Дочка Івана втекла з хати пізно ввечері. Побігла до сусідки. Вона плакала, розповіла, що до неї в кімнату заходили п’яні чоловіки і вона дуже злякалася, розповіла сусідка Надія: “Вона каже: “Тато дуже п’яний, повна хата дядьків, і я боюся в хаті сама бути”. Стояла, бідна, плакала, і я вже забрала її з дороги до хати. Він як вип’є, то воно взагалі дурне”.

Читайте також:  Вигогірле село, все у попелі: показали жах наслідків підпалу трави

Дівчинка зателефонувала директорці своєї школи. Боялася, що батько її шукатиме. Директорка викликала поліцію.

“Чоловік взагалі не орієнтувався, де його дитина. І те, що вона пішла з дому, він дізнався від працівників поліції”, – розповіла речниця Бердичівського райвідділу поліції ГУ НП у Житомирській області Ірина Кучерук.

Дівчинку відвезли до лікарні. Медики кажуть, вона була налякана, але здорова.

Батько виховує доньку сам 10 років. Відтоді, як жінка померла, чоловік випиває і ніде не працює. Дівчинка ніколи й нікому не розповідала про проблеми вдома.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: