facebook

На Закарпатті у двох жінок, які приїхали з Росії, підтвердили штам коронавірусу “Дельта”

У Закарпатській області штам коронавірусу “Дельта” підтвердили у двох жінок, які повернулися з Росії.
Про це повідомив директор комунального некомерційного підприємства “Обласна клінічна інфекційна лікарня” Закарпатської обласної ради, головний інфекціоніст області Михайло Поляк, пише Уніан.

Пише - джерело.

За його словами, сьогодні вранці його офіційно повідомили про підтвердження штаму “Дельта” у двох із чотирьох зразків, які були надіслані на дослідження.

“За процедурою, ми відібрали чотири зразки для дослідження. Річ у тім, що, окрім двох жінок, які приїхали з Росії, у нас також перебували на лікуванні ще й свекор та свекруха однієї з них. Всі вони вже одужали та виписані з інфекційної лікарні”, – повідомив Поляк.

Читайте також:  Чоловік заявив, що після COVID-19 його статевий орган зменшився на 4 см: лікарі кажуть, що це можливо

Він також уточнив, що наразі підтверджені тільки два випадки – саме від жінок, які приїхали з Росії. Щодо двох інших зразків інформації наразі ще немає.

Інфекціоніст також не назвав громади, де зафіксовані випадки, зазначивши, що епідрозслідуванням та обстеженням контактних осіб, якщо такі були, займаються інші служби.

Поляк також повідомив, що інших пацієнтів із симптомами, за якими можна було б запідозрити інфікування штамом “Дельта”, наразі немає.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: