facebook

На війні загинув військовий з Верховинщини Василь Шкрібляк

У боротьбі проти російського агресора, захищаючи Україну, загинув уродженець с. Верхній Ясенів, головний сержант Шкрібляк Василь Васильович.

Пише - джерело.

Чоловік був прийнятий на військову службу по мобілізації 22 жовтня 2022 року Коломийським РТЦК та СП. Був старшим стрільцем-оператором другого відділення першого взводу третьої стрілецької роти.

Відданий військовій присязі на вірність Українському народу, ВАСИЛЬ ШКРІБЛЯК мужньо виконував до кінця свій військовий та громадський обов’язок.

Народився ВАСИЛЬ ШКРІБЛЯК 4 квітня 1970 року. У 1985 році закінчив Верхньоясенівську восьмирічну школу та вступив до Буданівського професійно-технічного училища. Після закінчення навчання в ПТУ був призваний на службу в армію. Повернувшись зі служби ВАСИЛЬ ВАСИЛЬОВИЧ виїхав на роботу до росії (м.Ростов-на-Дону), де одружився та прожив майже 25 років.

Читайте також:  25 км бездоріжжя. У мережі показали найгіршу дорогу Прикарпаття. ФОТО

Коли росія вторглася в Україну, в 2014 році, ВАСИЛЮ було неприємно чути від друзів образливі слова про свою Батьківщину, тому довго не вагаючи все покинув та повернувся в Україну. В мирному житті працював далекобійником.

Верховинська селищна рада та вся громада висловлюють щирі співчуття матері Героя, сину, сестрам та всій родині загиблого. Дякуємо за виховання справжнього патріота України

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: