facebook

На війні загинув льотчик-ас з Івано-Франківська Антон Листопад

В обороні української держави загинув один з найкращих льотчиків Антон Листопад.

Пише - джерело.

Про це повідомили на сторінці на сторінці Фізико-технічного ліцею Івано-Франківської обласної ради, де навчався Антон Листопад, передає “Галка“.

Зеленський вручає Антону Листопаду відзнаку


Довідково. У ліцей Антон вступив у 2005 році, завершив ліцейну науку – у 2008. Навчався у групі, де наставником була Савчук Оксана Богданівна. Запам’ятався як здібний, дуже наполегливий і впертий юнак.

Після здобуття відповідної освіти Антон став військовим пілотом найвищого класу. Мільйони українців із захопленням і гордістю спостерігали у день 30-тої річниці Незалежності проліт над Хрещатиком авіаційної колони параду військ. Ведучим цієї колони був саме наш Антон.

Читайте також:  5 причин, чому настінні килими повертаються в моду

Дорога Антона за штурвал винищувача була непростою, але осмисленою. Однак юнак вперто йшов до своєї мрії – стати льотчиком, літати високо в небі, як птах, і орлиним поглядом споглядати красу Землі.

У 2019 році Антон визнаний кращим льотчиком Повітряних Сил ЗСУ, був учасником бойових дій на сході України.

З перших хвилин широкомасштабного вторгнення росіян капітан Антон Листопад – на захисті Свободи та Незалежності України. За проявлену мужність, відвагу та професіоналізм за кілька днів до загибелі був відзначений Президентом високою державною нагородою – орденом За мужність 3-го ступеня.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: