facebook

На війні загинув керівник управління соцзахисту населення Верховинської районної адміністрації Микола Максим’юк

На Донеччині під час виконання бойового завдання загинув керівник управління соціального захисту населення Верховинської районної військової адміністрації Микола Максим’юк. Він служив старшим сержантом розвідувальної роти 10 гірсько-штурмової бригади “Едельвейс”.

Пише - джерело.

Про смерть колеги повідомили на Facebook-сторінці Верховинської РВА, пишуть Версії з посиланням на Суспільне.

Як йдеться у повідомленні, Микола Максим’юк народився у 1977 році в селі Рівня Верховинського району.

“Микола Миколайович був справжнім патріотом своєї країни, адже ще у 2015 році добровільно пішов до військкомату, аби стати на захист нашої держави. З 2019 по 2020 роки повторно був призваний на військову службу за контрактом. 24 лютого 2022 року, у перший день початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну, знову долучився до Збройних cил України”, — повідомляють у Верховинській РВА.

Читайте також:  На Прикарпатті зафіксували перші заморозки

У цивільному житті Микола Максим’юк протягом 23 років працював державним службовцем. Спочатку — головним спеціалістом, з 2013 року — заступником голови райдержадміністрації, у 2017 році — очолив управління соціального захисту населення.

Микола Максим’юк загинув 12 липня 2023 року поблизу села Білогорівка Соледарської міської громади Бахмутського району Донецької області. У нього залишилися мати, дружина, доньки, онучка.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: