facebook

На війні загинув боєць Григорій Мисюга з Калуша, який пройшов Попасну і Бахмут

Калуська громада понесла непоправну втрату на передовій. За Україну своє життя віддав хоробрий воїн та справжній патріот, калушанин, молодший сержант Григорій Тарасович Мисюга, 1971 року народження.

Пише - джерело.


Григорій Мисюга був командиром відділення, командиром машини мотопіхотного відділення мотопіхотного батальйону загинув 25 липня на Донеччині під час стрілецького бою, мужньо та безстрашно захищаючи український народ, інформують “Вікна”.

Григорій Мисюга був досвідченим бійцем, який пройшов пекельні бої в АТО/ООС в районах Попасної, Бахмута, Кримського, Новоолександрівки та ін. На війну з московським ворогом Григорій пішов у перший же день повномасштабного вторгнення, ідеться в офіційній інформації.

Читайте також:  "Пішов на завдання, а ввечері мені сказали, що його не стало" — мати загиблого солдата в бою за Охтирку

Як стало відомо, калушанин загинув 25 липня біля населеного пункту Берестове Бахмутського району Донецької області.

Воїн із позивним “Грифон” був мудрим та хоробрим у бою, кажуть побратими. Тактик та стратег. Жодного зайвого руху та паніки. Завжди ділився досвідом з молодшими.

“Кожен день треба починати з позитивних емоцій, — говорив командир “Грифон”, — працюємо злагоджено та виходимо живими. Вчасно змінюємо позиції. Не варто припускати й думки, що цей день може бути останнім…”.

Калуська громада у глибокій скорботі за загиблим Героєм разом з родиною! Щирі співчуття дружині, доньці, друзям, побратимам.

Вічна пам’ять бійцю Григорію Мисюзі!

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: