facebook

На стику сезонів. Якими будуть перші дні весни

Перші дні весни рідко бувають теплими. На стику сезонів зима, як правило, щосили намагається залишитися при владі.

Пише - джерело.

У перші дні березня на більшій території нашої країни пануватиме невеликий денний плюс і навіть нічні морози не завадять нам порадіти легким поривам вже весняного вітру. Насолоджуємося потеплінням, але не розслабляємось, зима може не піти просто так.

В перші дні березня у Києві погода мінятиметься від сонячної до похмурої з можливими опадами у вигляді мокрого снігу та дощу. Денна температура в перші дні весни від 0 до +3, нічна від 0 до -3 градусів.

У Харкові весна розпочнеться зі змінної хмарності, яку змінюватимуть хмари з мокрим снігом та дощем. В один з днів вони повністю затягнуть небо. Денна температура в перші дні весни від 0 до +4, нічна від -1 до -4 градусів.

Читайте також:  Циклон зіпсує погоду, але потім прийде потепління: в Укргідрометцентрі уточнили прогноз на тиждень

У Дніпрі перший день березня буде сонячним і теплим, потім пройдуть дні зі змінною хмарністю та дощами. Подекуди може пройти невеликий сніг. Денна температура в перші дні весни від +2 до +6, нічна від -3 до 0 градусів.

У Львові в перші дні березня зима наполегливо відтаватиме свої права. За винятком 1 березня всі дні будуть морозними і навіть сніговими. Денна температура в перші дні весни встановиться не більше -1−2 градусів, нічна від -3 до -5 градусів.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: