facebook

На росії звинувачують Україну в обстрілі колонії в Донецькій області

Заступник міністра інформації так званої «ДНР» Данило Безсонов повідомив у своєму телеграм-каналі, що в ніч проти 29 липня нібито Збройні Сили України обстріляли колонію в селі Оленівка під Донецьком.

Пише - джерело.

За його словами, внаслідок удару загинули 40 полонених українських військових, ще 130 людей постраждали.

Паралельно з російським посіпакою цю брехню почали розганяти російські змі, а ткож проросійський блогер-блазень Анатолій Шарій

Також міноборони росії звинуватило ЗСУ в ударі ракетами HIMARS по слідчому ізолятору біля села Оленівка, де перебувають полонені українські військові. російське відомство також повідомило про 40 загиблих, поранення отримали 75 полонених українців. Крім того, поранено, за даними відомства, вісім співробітників ізолятора. Міноборони назвало цей удар «кричущою провокацією»

Але щоб не кричали російські пропагандисти… істина наскільки проста настільки ж і жахлива.
28 липня 2022 року Сенат США схвалив резолюцію, якою закликав держсекретаря Ентоні Блінкена визнати росію державою-спонсором тероризму.

Читайте також:  В їхню квартиру потрапила частина ракети: у Києві ідентифікували тіла загиблого подружжя

На росії розпочалася чергова істерика, пошуки «винного» та як завжди створення прецеденту та перекладання вини.
А наскільки росія є жорстокою побачили та відчули не лише в Україні. Всі злочини, жахіття, нелюдські дії російських вбивць побачив весь світ.

Весь світ розуміє, що якщо російські виродки знущалися над мирними людьми, ґвалтували і вбивали маленьких дітей…, що вони зроблять із захисниками «Азовсталі», які нелюдські та звірські катування вони застосують до мужніх та нескорених українських бійців.

Це є жахлива істина. Щоб приховати свої збочені злочини над українськими військовополоненими російські нелюди обстріляли колонію в Оленівці, а вину переклали на ЗСУ.

Тільки забули, що це вони ще сидять на ялинках і ніяк не спустяться, а в світі вже панують передові технології. І знімки з супутників не лише втруть носа «шаріяподібним», але й доведуть до Гааги тих хто віддавав та виконував злочинні накази.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: