facebook

На Прикарпатті закрили майже сотню пунктів з гральними автоматами

20 грудня на Прикарпатті закрили 97 пунктів з гральними автоматами, більша частина яких працювала під виглядом розповсюджувачів державних лотерей. З цих закладів правоохоронці вилучили 40 одиниць грального обладнання.

Пише - джерело.

Мобільні групи, до складу яких входять працівники територіальних управлінь стратегічних розслідувань, оперативних та слідчих підрозділів, продовжують відпрацювання на території області, інформує Фіртка з посиланням на ГУ нацполіції області.

Правоохоронці проводять оперативно-слідчі дії для встановлення організаторів незаконного грального закладу.

Правоохоронці Івано-Франківщини звертаються до громадян: якщо виявили функціонування таких закладів – повідомляйте про це на спецлінію «102».

Читайте також:  Прикарпатського посадовця затримала на хабарі

Нагадаємо, міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков повідомив, що на виконання рішення Уряду поліція припиняє діяльність гральних закладів. Відтак, Кабінет міністрів України заборонив займатися гральним бізнесом, зокрема розміщувати гральні автомати, під виглядом державних лотерей. Відповідне рішення Кабінет міністрів ухвалив 20 грудня № 1325-р, чим скасував постанову №128/1037 про лотереї від 2002 року.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: