facebook

На Прикарпатті трагічно загинув ексочільник Управління ДСНС в області

21 червня 2020 року трагічно пішов з життя колишній начальник Головного управління МНС України в Івано-Франківській області генерал-майор служби цивільного захисту Джумаджук Микола Васильович.

Микола Васильович народився 14 листопада 1971 року в стелищі Ворохта Яремчанської міської ради Івано-Франківської області.

Пише - джерело.

Закінчив Львівське пожежно-технічне училище, де навчався за спеціальністю «Протипожежна техніка та безпека». Згодом продовжив навчання у Харківському інституті пожежної безпеки, який закінчив у 1999 році.

Понад 20 років присвятив порятунку життя людей. Свій трудовий шлях розпочав у вересні 1992 року на посаді начальника караулу 13-ї самостійної державної пожежної частини м. Яремча. Рухаючись кар’єрними щаблями, у лютому 2008 року Микола Васильович став очільником Івано-Франківського гарнізону, інформує “Галка” з посиланням на Управління ДСНС України в Івано-Франківській області.

Читайте також:  Помер режисер Роман Віктюк, який хворів на COVID-19

“На час його керівництва варто згадати паводок на заході України — стихійне лихо, що сталося влітку 2008 року через інтенсивні грозові дощі. Тоді, внаслідок сильних злив, рятувальники надавали допомогу на території області. У ці дні головний рятувальник Прикарпаття перебував у всіх критичних місцях та допомагав рятувати людей”, – йдеться у дописі.

У пам’яті всіх, хто знав і працював разом зі Миколою Васильовичем, він залишиться висококваліфікованим фахівцем, мудрим керівником, хорошим другом.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: