facebook

На Прикарпатті створили кластер сільського туризму “Бойківський колорит”

Кластер, тобто об’єднання підприємницьких структур, «Бойківський колорит» охоплює 29 представників туристичного бізнесу Долинського району.

Пише - джерело.

Учасники кластеру спеціалізуються в сільському зеленому туризмі і надають послуги проживання, харчування та організовують активний відпочинок і рекреацію відвідувачів.

Ініціатором об’єднання в туристичний кластер є Оксана Клебан – господиня сільської садиби у селі Старий Мізунь, керівник відокремленого підрозділу ГО «Спілка сприяння розвитку сільського зеленого туризму в Україні» в Івано-Франківській області і водночас голова Громадської ради з питань добровільної категоризації індивідуальних засобів розміщення (туристичних садиб) в області.

Кластер створений з метою розвитку і популяризації сільського туризму на території Долинського району, реалізації спільних заходів з організації відпочинку туристів.

Читайте також:  У Карпатах облаштовують медові маршрути для туристів

Протягом 2019 року представники туристичного бізнесу, які об’єднались в кластер, пробували свої сили в спільній промоції та заходах рекреації, інформує Івано-Франківщина туристична. Як результат – організували три гастрономічні фестивалі:

  • «Бойківський борщ»
  • «Дари Карпатського лісу»
  • «Бульбяні прироги Бойківські»

Сторінка кластеру із подіями та пропозиціями тут.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: