facebook

На Прикарпатті розшукують “домушників”, які вкрали з двох квартир в Івано-Франківську та Калуші понад 100 тисяч гривень

Зловмисники обікрали квартиру мешканця Івано-Франківська. Невідомі шляхом підбору ключа до вхідних дверей, проникли до помешкання і викрали грошові кошти сумі 15 тис. гривень, 1300 доларів США та золоті вироби.

Цього ж дня, злодії проникли у помешкання 41-річної мешканки Калуша. Лиходії аналогічним шляхом пробралися в середину оселі потерпілої і викрали 1500 доларів США, 1200 польських злотих та 3000 гривень, пише Західний кур’єр з посиланням на пресслужбу поліції.

Пише - джерело.

Правоохоронці проводять оперативно-розшукові заходи по встановленню місця знаходження і затримання злодіїв та притягнення їх до кримінальної відповідальності за скоєння кримінального правопорушення за ст. 185 (Крадіжка, поєднана з проникненням в житло) Кримінального кодексу України.

Читайте також:  В Івано-Франківську розшукують грабіжника (фото)

В поліції попереджають, зловмисники вибирають для скоєння злочину такий час, коли більшість громадян перебувають на роботі чи за межами міста. Злодії знаходять спосіб проникнути в житло шляхом злому серцевини замка вхідних дверей, віджиму металопластикових вікон чи підбору ключа. Часом навіть наявність міцних, броньованих дверей не може зупинити досвідченого крадія.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: