facebook

На Прикарпатті річка вийшла з берегів і розмила дорогу

В Івано-Франківській області після затяжних дощів виходять із берегів річки, вони затоплюють домогосподарства і дороги.

Пише - джерело.

У Калуському районі в селі Нижній Струтинь Івано-Франківської області після проливних дощів річка Чечва вийшла з берегів і частково зруйнувала берег. Вона розмила дорогу і водночас перекрила транспортне сполучення між 27 дворогосподарствами, в яких живуть 70 осіб. Про це повідомляє Управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської ОДА.

“В урочищі Підгора в результаті підйому рівня води в ніч на 21.07.2021 пошкоджений і частково зруйнований лівий берег річки Чечва протяжністю 100 м, в цьому місці зруйнована частина комунальної дороги на вул. Зарічна, яка проходить по березі річки протяжністю 30 м, відсутнє транспортне сполучення до 27 дворогосподарств, в яких проживають 70 осіб, можливий піший візит через сільгоспугіддя”, – йдеться в повідомленні.

Читайте також:  Невдалий екстрим: у Карпатах річка “забрала” автівку (ФОТО, ВІДЕО)

Також наголошено, що інша водна артерія регіону річка Сівка затопила тимчасовий автомобільний переїзд довжиною 8 метрів, який з’єднує два села – Сівка-Войнилівська і Мошківці, в якому проживають 145 осіб. Основний міст зруйнувала повінь у 2008 році.

У селищі Перегінське річка Радова розмила ґрунтову дорогу і залишила без транспортного сполучення п’ять дворогосподарств, в яких проживають 30 осіб.

Річка Болохівка в селі Верхня підтопила автодорогу Верхня – Станькова – Довгий Войнилів протяжністю 50 метрів і шість домогосподарств.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: