facebook

На Прикарпатті підліток «замінував» школу

Поліцейські встановили малолітнього, який повідомив про замінування школи на Коломийщині.

З навчального закладу евакуювали усіх учнів і вчителів, після чого працівники вибухотехнічної служби обстежили будівлю. В результаті жодних вибухових або небезпечних пристроїв виявлено не було, інформує пресслужба поліції області.

Пише - джерело.

Сьогодні, 16 листопада, на лінію «102» надійшло повідомлення про замінування школи у селі Велика Кам’янка, Коломийського району.

На місце події негайно виїхали слідчо-оперативна група, вибухотехніки, кінологи із службовою собакою та представники інших екстрених служб.

Поліцейські встановили особу школяра, який повідомив про замінування навчального закладу. Ним виявився 12- річний учень школи. Хлопець зателефонував у поліцію з чужого мобільного телефону.

Читайте також:  Школа і коронавірус: як помогти дітям звикнути до нових умов навчання

Правоохоронці опитали школяра в присутності його батьків. Вирішується питання правової кваліфікації події та притягнення батьків неповнолітнього до адміністративної відповідальності.


Поліція закликає батьків провести з дітьми бесіди про неприпустимість таких жартів та пояснити їм, що хибний виклик поліції є порушенням закону.

Також за даний злочин передбачена кримінальна відповідальність за ст. 259 Кримінального кодексу України.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: