facebook

На Прикарпатті невідомі обстріляли кафе з гранатомета

Вибухом пошкоджені вхідні двері в кафе. Заклад майже місяць не працює, тому ніхто з людей не постраждав. Поліцейські відкрили кримінальне провадження і з’ясовують всі обставини події.

25 серпня о 10:30 до богородчанських поліцейських надійшло повідомлення про вибух у селі Підгір’я. Виїхавши на місце події і переглянувши камери відеоспостереження, правоохоронці встановили, що о 01:30 до приміщення кафе під’їхав автомобіль, з якого вийшла невідома особа і вистрілила з гранатомета у вхідні двері. Після цього зловмисник втік, повідомляє пресслужба поліції.

Пише - джерело.


Через вибух пошкоджено двері і майно всередині. 25-річний орендар пояснив, що минулого місяця припинив підприємницьку діяльність у зв’язку із нерентабельністю через карантинні обмеження. Місце події оглянули інспектори-вибухотехніки й експерти-криміналісти, вилучене направлено на ряд експертиз.

Читайте також:  Франківський Карітас розпочинає набір дітей у групу "Впевнений школяр"

Попередньо встановлено, що вибух спричинила реактивна протитанкова граната РПГ-26, але це ще остаточно підтвердить експертиза.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ч. 4 ст. 296 (хуліганство) ККУ. Досудове розслідування триває.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: