facebook

На Прикарпатті моніторингова група МОЗ контролюватиме лікування COVID-19

МОЗ створило моніторингові групи, які перевіряють в областях забезпечення хворих медикаментами для лікування коронавірусу, використання коштів за COVID-пакетами і стан забезпечення лікарень медикаментами. Міністр особисто тримає ситуацію на контролі, — про це повідомила заступниця Міністра охорони здоров’я України Ірина Микичак.

“Зважаючи на непоодинокі звернення громадян про те, що вони змушені купувати ліки за власні кошти, МОЗ скерувало в області мобільні групи для здійснення моніторингових візитів у лікарні. Дані мобільні групи аналізуватимуть використання коштів, профінансованих з державного бюджету на надання медичної допомоги пацієнтам з коронавірусною хворобою, та забезпечення лікарень медикаментами”, – підкреслила заступниця Міністра.

Читайте також:  ⚡️МОЗ повідомляє:
Пише - джерело.

За інформацією департаменту охорони здоров’я обласної державної адміністрації станом на 08 вересня в області зареєстровано 10508 випадів захворювань на коронавірусну інфекцію, з них 160 за минулу добу, пише Західний кур’єр.

Всього за час пандемії одужало 4104 пацієнти, померло 244.

У закладах першої хвилі для госпіталізації пацієнтів з коронавірусною хворобою COVID-19 розгорнуто 1851 ліжко.

На стаціонарному лікуванні перебувають 533 пацієнти з підтвердженим випадком COVID-19 та 551 з підозрою на коронавірусну хворобу. Відсоток зайнятості ліжок складає 58,7.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: