facebook

На Одещині викрали чоловіка та закопали живцем у лісі: тіло знайшли через декілька днів

Двом фігурантам pагрожує до 15 років позбавлення волі або навіть довічне ув’язнення, ще двом – до трьох років в’язниці.

Пише - джерело.

В Ізмаїлі Одеської області поліцейські викрили групу осіб, які жорстко вбили чоловіка. Вони закопали його живцем у лісі, той задихнувся під землею.

Про це повідомляє ГУНП в Одеській області.

З прохання допомогти розшукати 36-річного сина, який перестав з’являтися вдома та виходити на зв’язок, до поліції звернулася 54-річна жінка. Правоохоронці переглянули записи з камер відеоспостереження та допитали родичів, знайомих, громадян, які знали зниклого та спілкувалися з ним, і встановили події останніх днів його життя.

“Було встановлено, що розшукуваний посварився з 50-річним чоловіком, який проживає по сусідству, коли вживав спиртні напої у нього вдома. Затаївши образу на гостя, господар маєтку вирішив провчити молодика. З 27-річним сином та двома знайомими віком 34 та 38 років він приїхав ввечері на автомобілі до сусіда додому, змусив сісти в салон і поїхав у лісосмугу біля села Броска. Викопавши яму і змусивши потерпілого у неї спуститися, чоловіки 50 та 34 років закопали його живцем.” – розповів т.в.о. начальника Ізмаїльського районного відділу поліції Віктор Герасименко.

Читайте також:  Генпрокурор США Гарланд на слуханнях у Сенаті назвав Пригожина воєнним злочинцем

Після злочину уся компанія покинула чоловіка помирати. Його виявили мертвим за шість днів потому.

Прокуратура повідомили фігурантам про підозру. Зокрема, двом чоловікам – у вбивстві, тобто умисному протиправному заподіянні смерті іншій людині, вчиненому за попередньою змовою групою осіб, що передбачено п. 12, ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічним ув’язненням. А двом іншим – у заздалегідь не обіцяному приховуванні особливо тяжкого злочину, що передбачено ч. 1 ст. 396 Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, яке тягне за собою її санкція, – до трьох років позбавленням волі.

Підозрюваним у вбивстві суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, а підозрюваним у приховуванні злочину – домашній арешт. Слідство триває.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: