facebook

На Львівщині розбився відомий гонщик: загинув до приїзду швидкої – моторошне відео

На Львівщині трапилася жорстка ДТП, в якій розбився відомий стрітрейсер Юрій Новак. Він та ще один чоловік померли до приїзду швидкої допомоги

Пише - джерело.


Це сталося ще вночі 9 жовтня на трасі Київ – Чоп. Автомобіль Daewoo Sens вдарився у відбійник, полетів у кювет і перекинувся.

Розбився гонщик Юрій Новак

У той день були перегони
Після перекидання пасажир вилетів із авто, а водій залишився всередині. У місцевих ЗМІ повідомили, що трагедія сталася під час нелегальних вуличних перегонів. Проте в поліції Львівщини сказали, що не можуть це підтвердити.

Читайте також:  У Харкові жінка вмирала на підлозі, поки компанія, в якій вона перебувала, веселилася: подробиці вбивства

Розбився гонщик Юрій Новак

Знайомі загиблого Новака повідомляли, що тієї ночі він сів на пасажирське сидіння цього легковика. Чому він вирішив проїхати саме цим автомобілем – невідомо. Про загиблого водія відомо лише те, що його було звати Дмитро.

Що відомо про Юрія Новака
Юрій Новак вже досить давно захоплювався автоперегонами. Нещодавно він придбав спортивний жовтий Ford, який тюнінгував. Він досить часто публікував його на своїх сторінках у соцмережах.

Розбився гонщик Юрій Новак

Слід зазначити, що чоловік теж не рідко публікував фото з нелегальних перегонів. Із його публікацій випливає, що Юрій був одним із організаторів таких небезпечних розваг.

 

Розбився гонщик Юрій Новак

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також:


Мітки: ,