facebook

На Львівщині померла найнижча мама в Україні. Фото

У місті Червоноград Львівської області в ніч на суботу, 25 вересня, померла найнижча мама України Марія Українець. Зріст жінки складав лише 96 сантиметрів, а вага – 26 кг.

Пише - джерело.

Марія пішла з життя у віці 36 років, вона страждала на онкологічне захворювання. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила керівниця благодійного фонду “Здійснити мрію” Уляна Флишко.

“Марії Українець більше з нами немає…Боже, прийми її душу до себе”, – написала вона.

Марія Українець померла.

Найнижча мама мала діагноз карликовість та перестала рости у підлітковому віці. Це не завадило їй 10 років тому народити здорову дівчинку зростом 46 см та вагою майже три кілограми. Дитину назвали Веронікою.

Читайте також:  Підліток помер від алкоголю

Чоловіка Марії Українець та батька її доньки звали Олег, він був зростом 187 сантиметрів. Він завжди допомагав дружині по господарству, це був щасливий шлюб. Проте три роки тому Марія та Вероніка залишилися самі після того, як Олега до смерті побили на вулиці, пише Zaxid.net.

Марія з чоловіком і донькою.

Тоді піклуватися про найнижчу породіллю та її дочку взявся її брат Володимир. Страшний діагноз – злоякісне новоутворення – жінці поставили приблизно пів року тому. Вона боролася з хворобою та навіть перенесла важку операцію, проте рак виявився сильнішим та забрав життя рекордсменки.

Останнім часом вона сильно схудла через хворобу і сильного болю і харчувалася тільки водою.

Марія сильно схудла через хворобу.

Скриншот.

Скриншот.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: