facebook

На Косівщині дитсадки запрацюють з 1 серпня

У Косові на засіданні районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій прийняли рішення відновити роботу транспорту, діяльність готелів та надання стоматологічних послуг.

Роботу дошкільних навчальних закладів у районі комісія вирішила відновити з серпня 2020 року.

Пише - джерело.

З 25 травня комісія дозволила проведення спортивних заходів (до 50 осіб і без глядачів), проведення релігійних заходів (не більше однієї особи на 10 м кв.) та роботу приміського та внутрішньообласного транспорту, що не виходить за межі області (в межах кількості місць для сидіння. Відновлять свою діяльність готелі (без ресторанів) та заклади охорони здоров’я, що надають стоматологічні послуги.

Читайте також:  Попри червону зону у Франківську їздитиме громадський транспорт та працюватимуть ринки

Також на засіданні комісії обговорили пропозиції, подані відділом освіти райдержадміністрації та директорами дошкільних навчальних закладів щодо відновлення їх роботи. Відвідування закладів дошкільної освіти відбудеться з 1 серпня 2020 року, але за умови дотримання адміністрацією зазначених закладів усіх санітарно-епідемічних вимог щодо недопущення поширення коронавірусної хвороби COVID-19, інформує відділ з питань мобілізаційної,
оборонної роботи, цивільного захисту
та взаємодії з правоохоронними органами Косівської РДА.

Нагадаємо, з 1 червня на Івано-Франківщині відновлять роботу 46 із 456 дитячих дошкільних закладів.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: