facebook

На Коломийщині зіткнулися мікроавтобус та рейсовий автобус: постраждало п’ятеро осіб (Фото)

Дорожньо-транспортна пригода сталася на автодорозі «Н-10» сполучення «Стрий- Чернівці-Мамалига» у селі Черемхів, що на Коломийщині.

Пише - джерело.

На місці події слідчо-оперативна група відділу поліції попередньо встановила, 30-річний мешканець Івано-Франківська керуючи автомобілем «Рено- Мастер», не обрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу руху, де допустив зіткнення з рейсовим автобусом «Еталон», сполученням «Львів- Вижниця». За кермом автобуса знаходився 56-річний мешканець Львівщини.

В автобусі перебувало 14 пасажирів.

У результаті автопригоди обох водіїв транспортних засобів доставлено до місцевої лікарні. Також травми отримали двоє пасажирів автобуса та один пасажир автівки, їх також госпіталізовано, медики уточнюють діагнози.

Читайте також:  Стали відомими подробиці жахливої ДТП на Прикарпатті, де потяг протаранив автомобіль із молодими правоохоронцями

Водія автобуса освідчено на стан сп’яніння – тверезий.

У керманича іншого транспортного засобу взято кров на стан алкогольного сп’яніння.

За фактом аварії слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Проводиться досудове розслідування, встановлюються обставини ДТП.

Поліція Івано-Франківської області

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: