facebook

На Коломийщині висадили кілька сотень дерев для лісосмуги. ФОТО

На Прикарпатті тривають заходи для покращення безпеки дорожнього руху. На одній із ділянок траси Р-24 Татарів – Кам’янець-Подільський у Коломийському районі висадили кілька сотень дерев для майбутньої лісосмуги.

Про це повідомляє служба автомобільних доріг в Івано-Франківській області.

Пише - джерело.

«Саме на цій ділянці під час снігопадів утворюються перемети, а влітку вітровії перетворюють куряву у пилову бурю. Лісопосадка врятує дорогу від заметів», – зазначив ініціатор заходу, начальник Служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області Василь Буджак.

Ініціативу підтримали в Коломийській райвійськадміністрації та Гвіздецькій територіальній громаді. Надалі засаджувати лісосмуги на інших ділянках доріг державного значення будуть підрядні організації, що відповідають за експлуатаційне утримання автошляхів області.

Закликаємо учасників дорожнього руху відповідально ставитися до смуг відведення, не смітити та не нищити саджанці. Адже дбаємо не тільки про безпеку та благоустрій, а й естетику нашого краю, – йдеться у повідомленні.




The post На Коломийщині висадили кілька сотень дерев для лісосмуги. ФОТО appeared first on Місто.

Читайте також:  Звертаємось до українців з проханням допомогти родині на перевезення тіла з Чехії додому: в Празі помер прикарпатець

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: