facebook

На Харківщині п’яний водій позбавив життя 18-річну студентку: подробиці ДТП та фото

У Харківській області сталася чергова смертельна ДТП. Син місцевого підприємця в стані алкогольного сп’яніння позбавив життя 18-річну Марину Кузьменко. Травми були настільки серйозні, що дівчина померла на місці.

Пише - джерело.

Рідні дівчини побоюються, що винуватець аварії може уникнути покарання. Його представники вже намагалися вийти на родичів жертви та навіть пропонували гроші.

Докладніше про це читайте в матеріалі OBOZREVATEL.

Тіло дівчини виявив її хлопець
Аварія сталася 10 лютого близько 11:30 у селі Губарівка Богодухівського району. Того дня Марина йшла до аптеки, щоб купити ліки для рідного дядька з інвалідністю.

Дівчина йшла узбіччям дороги, коли на неї ззаду налетів Opel Vivaro. Після зіткнення машина ще кілька метрів протягла студентку. Вона померла на місці.

“Коли ми її ховали, у неї були всі руки збиті, вибиті зуби, переламані ребра. Вона отримала жахливі травми”, – розповідає OBOZREVATEL ще один дядько дівчини Юрій Кузьменко.

ДТП сталося в селі Губарівка

Як з’ясувалося, за кермом автомобіля був Дмитро Н. – 27-річний син місцевого фермера. На пасажирських кріслах їхали його друзі. Вся компанія була п’яна.

“У поліції сказали, що у водія було 1,7 проміле в крові. Він уже тиждень відзначав рік своєї дитини. Пиячив із друзями, катався дорогами. Люди розповідали, що робили йому зауваження, але він відповідав: “А що таке? У мене гроші є, я все “порішаю”. Ось і вирішував. Через деякий час на місце приїхав його батько, вони довго про щось розмовляли з поліцейськими”, – розповідає Юрій.

Марина померла від отриманих травм

Про загибель Марини рідним повідомив її хлопець. Він став очевидцем цієї страшної ДТП, коли якраз їхав до її бабусі. Тіло загиблої лежало накритим на дорозі, але з-під покривала виглядав знайомий каптур.

Читайте також:  На тому ж місці: У Франківську за дві години сталося дві ДТП

“Сергій влетів у будинок до бабусі і з порога запитав: “Де Марина?” Бабуся каже: “Та по ліки до аптеки пішла”. Тоді він і сказав, що ніби там аварія і збили саме її. Він поїхав на місце ДТП, а бабусю вже привіз сусід”, – каже дядько.

Водій автомобіля був сильно п'яний

Була сиротою, збиралася вийти заміж
Марина жила в селі разом із бабусею та рідною сестрою Діаною. Дівчина залишилася сиротою: мати померла півтора роки тому, а батька в неї давно не було.

Діана вже вийшла заміж, а Марина вирішила поїхати до Харкова, де працювала в супермаркеті за графіком чотири за чотири. Там вона жила на орендованій квартирі, а на вихідні приїжджала додому до рідних.

Юрій розповідає, що дівчина паралельно навчалася на кухаря в училищі. “Хотіла ще продовжувати навчання, здобути іншу професію. Пам’ятаю, якось підвозив її до Харкова, розмовляли дорогою. Вона питала, де краще вчитися, хотіла стати перукарем або майстром манікюру. Вона зустрічалася з Сергієм із нашого села, вони збиралися одружитися, вони мали великі плани на майбутнє”, – зітхає Юрій.

Марина працювала та навчалася в Харкові, а на вихідні приїжджала додому

Марина планувала вийти заміж

Марину поховали 12 лютого, а 14-го суд заарештував водія, який її збив – на два місяці без права внесення застави. Як повідомили в поліції Харківської області, відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286-1 – порушення правил безпеки дорожнього руху особами, які керують транспортом у стані алкогольного сп’яніння. За це передбачається покарання у вигляді до 10 років позбавлення волі.

Водночас представники Дмитра Н. вже намагалися виходити на рідних дівчини, пропонували гроші, навіть обіцяли передати у власність кафе. Але родичі кажуть, що Марину їм уже ніхто не поверне, тож вони сподіваються на справедливе рішення суду.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: