facebook

На фронті загинув воїн з Рогатинської громади Михайло Раб

День Незалежності… Кожен із нас розуміє, якою ціною нам дано шанс нині вшановувати цю знакову для України дату. По всій території держави лунають часті сигнали «Повітряної тривоги», у той же час хтось на землі чи в небі ризикує не побачити своє завтра… Він відбиває ворожі атаки кривавої росії.

Пише - джерело.


Але найважче усвідомлювати те, що у День Незалежності України наші Герої-захисники повертаються до родин «на щиті». І така гірка звістка, на жаль, сколихнула Рогатинську громаду.

Сьогодні в рідний край прямує траурний кортеж із тілом загиблого Захисника – Михайла Раба.

Наш Герой, Михайло Раб, народився 9 вересня 1980 року у багатодітній сім’ї в селі Беньківцях. З-поміж восьми братів і сестер був п’ятою дитиною у батьків. Закінчив Підкамінську школу, був людиною із добрим серцем. У юні роки наш земляк пройшов службу в армії. Згодом працював у агромагазині «Фермер» міста Рогатина.

Читайте також:  Готують колосальну пастку: експерт розповів, про що свідчить виїзд росіян із ЗАЕС

Коли розпочалося повномасштабне вторгнення росії, за повісткою з’явився у військкомат та 19 квітня відправився захищати Україну. Проходив службу на посаді механіка-водія танкового батальйону.

Серце Захисника зупинилося напередодні Дня Незалежності України – 21 серпня. Прощання з воїном відбудеться 25 серпня, на головній площі, де відбудеться поминальна панахида та прощання з Михайлом Рабом.

Згодом траурна колона вирушить до рідного села Захисника, у Беньківці. Початок похорону орієнтовно о 13:00.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: