facebook

На Франківщині за лютий оформили понад 10 тисяч закордонних паспортів

Порівняно з попереднім місяцем у лютому в Івано-Франківській області спостерігалося збільшення попиту громадян на оформлення паспортних документів.

Упродовж місяця людям оформлено майже 14 тисяч біометричних паспортів.
Зокрема, оформлено 10003 паспорти громадянина України для виїзду за кордон ( на 142 паспорти більше, аніж у січні)) і 3920 національних паспортів громадянина України у вигляді ID-картки ( більше на 258 документів).
На сьогодні у штатному режимі працюють усі територіальні підрозділи міграційної служби Івано-Франківської області. Надаємо послуги громадянам з УСІХ РЕГІОНІВ УКРАЇНИ незалежно від місця реєстрації людей.
Звертаємо увагу на те, що у всіх територіальних підрозділах УДМС в Івано-Франківській області працює сервіс «Електронна черга».
Зареєструватися в електронну чергу можна на сайті ДМС України за лінком: https://dmsu.gov.ua/services/online.html. Також прийом громадян проводиться у порядку «живої черги», яка щодня формується власне громадянами.
На сайті ДМС України є електронний сервіс «Перевірка стану оформлення документів» https://dmsu.gov.ua/services/docstate.html. Сервіс працює для того, щоб з його допомогою ви дізналися про стан готовності вашого документа.

The post На Франківщині за лютий оформили понад 10 тисяч закордонних паспортів appeared first on Місто.

Читайте також:  Повернення обов'язкового техогляду авто в Україні: що наразі відомо
Пише - джерело.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: