facebook

На Франківщині від COVID-19 померла підполковник поліції

Колектив Головного управління Національної поліції в Івано-Франківської області висловлює співчуття з приводу передчасної смерті підполковника поліції Зоряни Горчак – старшого інспектора з особливих доручень відділу режиму та технічного захисту інформації ГУНП в області.

14 ЛИСТОПАДА СТАВ ЖАЛОБНИМ ДНЕМ ДЛЯ ПОЛІЦЕЙСЬКИХ ІВАНО-ФРАНКІВЩИНИ: СЬОГОДНІ ПЕРЕСТАЛО БИТИСЯ СЕРЦЕ НАШОЇ СПІВРОБІТНИЦІ ЗОРЯНИ ГОРЧАК. ЇЙ БУЛО ЛИШЕ 46 РОКІВ, БЕЗ МАМИ ЗАЛИШИЛИСЯ 12-РІЧНИЙ І 26-РІЧНИЙ СИНИ, А БЕЗ ДРУЖИНИ – ЧОЛОВІК. ЗОРЯНА МАЛА БАГАТО ПЛАНІВ І ЗАВЖДИ ВМІЛА ПІДТРИМАТИ КОЛЕГ ДОБРИМ СЛОВОМ ТА ВЛУЧНОЮ ПОРАДОЮ. МУДРА, ДОСВІДЧЕНА Й УСМІХНЕНА – САМЕ ТАКОЮ МИ ЇЇ ЗАПАМ`ЯТАЄМО”, – ЙДЕТЬСЯ В ПОВІДОМЛЕННІ.

Читайте також:  У КИЄВІ ВІД КОРОНАВІРУСУ ПОМЕРЛА МОЛОДА ВЧИТЕЛЬКА, ЯКА ЛИШЕ 11 ДНІВ ТОМУ НАРОДИЛА ДИТИНУ
Пише - джерело.

Поліцейська боролася з коронавірусною інфекцією впродовж трьох тижнів та, на жаль, від ускладнень її серце зупинилося в реанімаційному відділенні медзакладу, повідомляють в пресслужбі поліції.

Зоряна Горчак розпочала службу в органах внутрішніх справ у 2004 році, будучи курсанткою. Відтоді вона з честю та гідністю вірно служила українському народові. Показувала приклад колегам і ділилася досвідом.

“ДЛЯ ВСІХ ПОЛІЦЕЙСЬКИХ ПЕРЕДЧАСНА СМЕРТЬ ЗОРЯНИ – ЦЕ ТЯЖКА ВТРАТА, ЯКУ МИ РОЗДІЛЯЄМО ІЗ РІДНИМИ НАШОЇ КОЛЕГИ. СВІТЛА ПАМ’ЯТЬ!”, – ДОДАЮТЬ В ПОЛІЦІЇ.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: