facebook

На Франківщині чоловік намагався продати сина за 100 тисяч гривень

Івано-Франківський міський суд виніс вирок чоловікові, який намагався продати двомісячного сина.

Про це йдеться в Єдиному державному реєстрі судових рішень, інформує щоденна онлайн – газета Голос ІФ з посилання на ДзеркалоМедіа.

Пише - джерело.

Так, протягом липня 2018 року обвинувачений підшукував осіб, аби продати свого малолітнього сина. Пізніше він зустрівся з потенційним покупцем та запропонував йому придбати дитину за 100 тисяч гривень.

30 липня 2018 року чоловікові таки вдалося продати сина за вказану вище суму.

Обвинувачений в судовому засіданні свою вину не визнав, зокрема, зазначив, що він не мав наміру продавати свого малолітнього сина, а лише хотів обманути покупця та заволодіти його грошима.

Того ж дня, 30 липня, він зустрівся з покупцем, який передав йому обумовлену суму коштів, які він передав знайомій. Також чоловік так і не зміг пояснити суду з яких причин він передав свого малолітнього сина після передачі обумовленої суми грошових коштів, стверджуючи при цьому, що він не мав наміру продавати свою дитину.

В судовому засіданні один зі свідків зазначив, що в липні місяці 2018 року коли він сидів на лавці в парку біля залізничного вокзалу, до нього підійшли двоє чоловіків, та розповіли, що зараз скрутні часи і вони мають намір продати одну дитину.

Читайте також:  У Рівненській області чоловік викрав 400 кг курячого посліду

При цьому чоловіки повідомили, що нададуть свідку, як винагороду 5000 гривень. Один з цих чоловіків був обвинуваченим. Після цього свідок одразу ж звернувся до поліції та повідомив про вказані обставини.

Також він також розповів, що 30 липня на вулиці Залізнична у Франківську в одному із кафе чув, як чоловіки домовлялися про ціну за продаж дитини. Йшлося про 100 тисяч гривень. Після отримання грошей чоловік передав дитину. Пізніше його затримали.

Інший свідок в судовому засіданні зазначив, що він брав участь в проведенні слідчих дій. Зокрема, свідок підтвердив, що напередодні він мав зустріч з обвинуваченим в ході якої той запропонував придбати в нього малолітнього сина за 100 тисяч гривень.

Наступного дня, свідок отримав від працівників поліції грошові кошти і зустрівся з обвинуваченим, який передав йому свого малолітнього сина. Згодом обвинуваченого затримала поліція.

Чоловіка визнали винуватим у вчиненні злочину, передбаченого ст.149 ч.3 КК України, та призначили покарання у виді позбавлення волі на строк вісім років з конфіскацією всього належного йому майна.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: