facebook

На еко-фермі у Воскресінцях виготовляють масло ГХІ. ФОТО

Масло ГХІ вважається найкращим засобом для оздоровлення організму та збереження молодості.

Це один із найвідоміших інгредієнтів індійської кухні та дуже популярний в традиційній системі індійської медицини (аюрведа). Масло застосовують при виготовленні багатьох лікарських засобів та в різноманітних методах лікування.

Пише - джерело.

Власник еко-ферми у селі Воскресінці Коломийської громади Роман Стефанців розповідає, що раніше займався сімейним бізнесом, а зараз на пенсії і дещо відійшов від справ. Тому виготовлення масла – це швидше справа для душі.

Чоловік займається фермерством упродовж трьох років. Розповідає, що розпочинав із трьох кіз, а наразі їх уже близько 60.

Переважають дві породи: англо-нубійська та ламанча.

Минулого року на фермі виготовляли сири: чедер, пармезан, емменталь. А цьогоріч вирішили, що масло корисніше для здоров’я і краще зберігається, а для виготовлення не потрібно складного обладнання.

“Його особливість в тому, що воно топлене і очищене. У ньому немає білка. Воно чисте – чистий жир. Може зберігатися в холодильнику до 1,5 року. Не має нікого запаху чи присмаку”, – розповідає пан Роман.

Це звичайне вершкове масло, яке пройшло певну обробку. Його навіть можна зробити вдома, але під час топлення воно набуває інших властивостей та стає в рази кориснішим за звичайне.

Читайте також:  "ПБС" поділила 1,5 млрд на утримання доріг зі «БМБудом», з яким проходить по корупційній справі

Вартість такого еко-продукту становить 500 грн за 500 мл.

Чоловік розповідає, що інколи просто віддає безкоштовно знайомим, щоби вони переконалися, як воно працює та як змінюється їхнє здоров’я. Приблизно через місяць-два можна побачити результати. Покращується стан шкіри, еластичність, люди легше переносять простудні захворювання.

“Це тільки другий місяць, результат зможу вам сказати через рік. Я сам на собі досліджую, бо я постійно його вживаю. Можу сказати, що набагато краще себе почуваю”








The post На еко-фермі у Воскресінцях виготовляють масло ГХІ. ФОТО appeared first on Місто.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: