facebook

На Донбасі внаслідок ворожого обстрілу загинув український військовий

На Донбасі внаслідок ворожого обстрілу з гранатомета поблизу шахти Бутівка загинув військовослужбовець, ще один військовий отримав поранення.
Про це повідомив у понеділок, 22 лютого, Головнокомандувач ЗС України генерал-полковник Руслан Хомчак, як передає «Укрінформ».

Пише - джерело.

Він зазначив, що більше деталей поки що не знає, оскільки зовсім нещодавно отримав цю інформацію.

“Я отримав інформацію, що в районі шахти Бутівки, у 72-й бригаді, після двох пострілів зі станкового протитанкового гранатомета противника по спостережному посту був тяжко поранений і під час надання медичної допомоги загинув один військовослужбовець і другий також поранений, які вели спостереження”, – повідомив Хомчак.

Читайте також:  Відео: через природні катаклізми Азовське море спіткала аномалія

ОНОВЛЕНО:

Чернігівській обласний ТЦК та СП із сумом повідомляє, що 22 лютого внаслідок обстрілу із ручного протитанкового гранатомету загинув наш земляк – уродженець Ічнянського району старший солдат військової служби за контрактом Сергій ПЕТРАУСКАС.

Сергій Сігітасович свого часу проходив військову службу в Ічнянському районному військовому комісаріаті, після чого в липні 2017 року підписав контракт з командуванням

72 ОМБр ім. Чорних Запорожців

Без чоловіка і батька лишились дружина, донька та син…

Керівництво Чернігівського обласного ТЦК та СП висловлює щирі співчуття рідним, близьким, бойовим побратимам та друзям Воїна…

Про дату та час прощання і поховання Воїна буде повідомлено пізніше…

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: