facebook

На Бахмутському напрямку загuнув військовий з Надвірнянщини – Андрій Синоверський

Військовослужбовцю було 29 років. Без сина залишилися батько та мати.

Пише - джерело.


3 вересня 2022 року під час ведення бойових дій у н.п. Зайцеве, Бахмутського районі Донецької області загину 29-річний військовослужбовець Андрій СИНОВЕРСЬКИЙ.

Про це повідомив міський голова Надвірної Зіновій Андрійович, пише ПІК.

” Найважче у цій криваві війні – говорити про смерть наших українських Героїв. Іще до початку повномасштабного вторгнення росії, спостерігаючи за подіями на Сході нашої країни, Андрій не один раз говорив, що у разі необхідності візьме до рук зброю й захищатиме Батьківщину. Так і сталося цього року”, – написав Зіновій Андрійович.
Молодший сержант Синоверський Андрій Ярославович народився в селі Л. Тарновиця, 9 червня 1993 року.

Читайте також:  "Отдавал приказ бомбить мирные города командующий генерал Маковецкий", - затриманий російський пілот зі збитого над Харковом літака дав перші покази. ВIДЕО

Військова справа добре вдавалася Андрієві. Спокійний, врівноважений, позитивний – його поважали товариші та цінувало керівництво.

«Ми постійно були на зв’язку, говорили про все: життя, перемогу, і багато про майбутнє… Побратими розповідають, що Андрій не один раз рятував, допомагав вибратися й іншим… А ще замиловував, зачаровував своєю українською…» – розповів побратим Андрія.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: