facebook

На 66-му році життя відійшов у вічність священник Коломийської єпархії УГКЦ о. Олексій Куйбіда

23 квітня, на 66-му році життя, відійшов до вічності військовий капелан, священник Коломийської єпархії УГКЦ отець Олексій Куйбіда.

Про це повідомляє Департамент військового капеланства Патріаршої курії УГКЦ.
Отець Олексій Куйбіда народився 10 липня 1958 р. в с. Козара Івано-Франківської області. 30 березня 1989 р. отримав священничі свячення. 1995 р. призначений парохом церкви Непорочного Зачаття Пречистої Діви Марії с. Шепарівці Коломийсько-Чернівецької єпархії. З 1996 р. о. Олексій здійснював капеланське служіння у військових частинах міста Коломия. З 2001 по 2003 р. душпастирював у Перемисько-Варшавській архиєпархії. 2007 р. звільнений від виконання обов’язків адміністратора парафій Святих апостолів Петра і Павла с. Сідлище і Пресвятої Трійці с. Молодилів Коломийсько-Чернівецької єпархії. З 2007 р. до 2018 р. – капелан Коломийської виправної колонії №41. З 2014 р. був головним військовим капеланом Коломийсько-Чернівецької єпархії.
Від імені усієї капеланської спільноти Української Греко-Католицької Церкви висловлюємо щирі співчуття рідним і молимося, щоб Господь дарував отцю Олексію вічний упокій у Царстві Небесному!, – йдеться у повідомленні.

The post На 66-му році життя відійшов у вічність священник Коломийської єпархії УГКЦ о. Олексій Куйбіда appeared first on Місто.

Читайте також:  Повалій, Лобода і Агутін співатимуть українцям про війну на скандальному каналі
Пише - джерело.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: