facebook

Мир – це не відсутність війни, мир – це відсутність Москви, – лідер Kozak System в Івано-Франківську

Kozak System вже дав понад 200 благочинних концертів, під час яких збирає донати для Збройних сил України, пишуть Версії.

Пише - джерело.

Перед виступом в Івано-Франківську лідер гурту Іван Леньо завітав на радіошоу «Зроблено в Україні» на Вежі.

«Ми не втомлюємось, бо сьогодні ми відчуваємо і розуміємо, що живемо в найунікальніший час, в який собі тільки може дозволити жити українець. Ми живемо в момент, коли можемо бути не тільки свідками, але й учасниками перемоги українців на Російською імперією. Про це мріяли від Тараса Шевченка до воїнів ОУН-УПА, від гайдамаків до розстріляного відродження. Нас імперія завжди вбивала і знищувала, сього ми маємо унікальну можливість, через те, що і український народ нарешті визрів до цієї боротьби і довів усьому світу, що нам потрібно допомагати і світ це нарешті почав робити. Є шанс по-справжньому стати незалежними», – каже Іван Леньо.

Лідер Kozak System вважає, що людина не має мати докорів сумління.

«Але є ще українці, які досі їх мають. Не через те, що не можуть з собою домовитись, а тому, що не розібрались в ситуації. Вже закінчується другий рік війни, але досі є люди, які загубились, бо війна – це наука, її треба вчити. Більшість не готова до війни і навіть ніколи не цікавилась, до прикладу, яка у нас кількість бригад. Військова справа нас ніколи не цікавила, хоча ти й усвідомлюєш, що живеш поруч з однією з найжахливіших імперій – імперією-вбивцею. Тому дивно, що ти досі не розумієш, що захищатись доведеться по-справжньому», – відмічає музикант.

Сьогодні кожен має долучатись, що наблизити нашу перемогу.

«Не обов’язково тримати автомат, якщо ти дійсно немілітарна людина, є люди, які бояться зброї, бояться вибухів. Дорікати їм напевно можна, але який результат з цього? Натомість, я часто пояснюю, що 95% успіху у війні – це забезпечення. Армія здатна виграти битву, а війну здатна виграти економіка. Якщо ти не вмієш стріляти – то плети сітки, а якщо не вмієш плести сітки – то донать, а якщо ти навіть не можеш донатити – вивчи українську мову, це теж буде постріл у бік ворога. У кожного сьогодні є можливість працювати на перемогу», – додає Іван Леньо.

Читайте також:  У МВС анонсували появу "шерифів"

Ця війна зачепила кожного українця, тому кожен має бути готовий дати відсіч ворогу.

«Герой – це не той, хто навчився стріляти, герой – це той, хто зрозумів, що в нього є ворог. І тоді ти проявлятимеш весь героїзм, щоб знищити ворога: не вмієш стріляти – души, не вмієш душити – заріж… Ця війна не стосується виключно військових. Сьогодні воює не тільки Валерій Залужний, сьогодні воює кожен українець», – переконаний артист.

Перемога України – це не повернення своїх територій, це повне знищення Росії.

«Тим людям, які очікують завершення війни, я співчуваю. Це для них закінчиться дуже погано, вони просто випадуть з історичного процесу. Ця війна не відгримить ніколи. Що буде перемогою Росії? Ми всі будемо вбиті, Росії не потрібні наші території, їй потрібні наші душі і наші голови, України існувати не буде. Що буде перемогою України? Навіть якщо ми вб’ємо всіх окупантів на нашій землі, Росія продовжить існувати. Вона щомісяця виготовляє 30 танків і 80 «Калібрів», вона обходить санкції, вона продає нафту та алмази. Щоб виграти війну, треба перейти на територію ворога і знищити 140 мільйонів москалів. Чи це реально для нас? Ні, не реально при нашому озброєнні та ВПК. Ми ледве стримуємо навалу. Доля нас поставила перед фактом: або ми їх… Наша перевага в тому, що доля не дала нам компромісів. Ключ від зупинення війни виключно в Кремлі, зупинити війну може або той хто її почав, або переможець. Мир – це не відсутність війни, мир – це відсутність Москви», – додає Іван Леньо.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: