facebook

“Ми зробимо все, щоб Україна перемогла. росія заплатить за все”: в Ізраїлі зробили жорстку заяву

Ізраїль висунув звинувачення росії

Пише - джерело.

Після нападу ХАМАС на Ізраїль відносини з росією погіршилися, оскільки путін відкрито підтримав країни Близького Сходу. У зв’язку з цим в ефірі пропагандистського каналу Russia Today один із лідерів правлячої ізраїльської партії “Лікуд” Амір Вейтман пригрозив країні-агресору, що та за все заплатить. Відео опубліковано в Telegram-каналі Інсайдер UA.

Зокрема, Вейтман заявив, що коли Ізраїль переможе, а це обов’язково станеться, тому що вони сильніші, росія заплатить за підтримку палестинців за бажання влаштувати геноцид євреїв.

Також ізраїльський чиновник пообіцяв, що Ізраїль подбає про те, щоб Україна теж перемогла та щоб росія заплатила за свої дії.

У відео було видно, що російські пропагандисти здивовано відреагували на звинувачення та перепитували, чи справді правильно почули.

Читайте також:  На фронті загинув український письменник

Потім Вейтман підтвердив, що вони його слова правильно почули — росія підтримує ворогів Ізраїлю і за це заплатить.

До речі, після повномасштабного російського військового вторгнення в Україну наша країна зверталася до Ізраїлю за допомогою, зокрема, за системами протиповітряної оборони “Залізний купол”.

Ізраїльський прем’єр-міністр Біньямін Нетаньяху пояснював стриману позицію побоюванням, що ізраїльська зброя потрапить до Ірану.

Але зараз вже очевидно, що росія сильно здружилася з Іраном, який постачає весь цей час країні-агресору “шахеди” для обстрілу України.

Також наголошується, що путін також зміцнив зв’язки з арабськими країнами, такими як Єгипет, Ірак та Об’єднані Арабські Емірати.

Варто додати, що ХАМАС подякував кремлівському диктатору за позицію щодо “продовженої сіоністської агресії проти нашого народу і його неприйняття облоги Гази”.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: