facebook

“Ми – у точці катастрофи: комбат про обов’язок воювати кожного чоловіка

Комбат Михайло Крижанівський жорстко висловився про необхідність воювати “кожному чоловіку нашої країни”.

Пише - джерело.

Україна перебуває у точці катастрофи – тому українці повинні “прокинутися і зрозуміти, що воювати зараз є обов’язком кожного чоловіка.

Таку думку висловив командир 4-го батальйону оперативного призначення бригади “Рубіж”, підполковник Михайло Крижанівський в інтерв’ю Radio NV.

“Ми перебуваємо у катастрофі, у точці катастрофи, мабуть, якщо правильно сказати. І поки наше суспільство повністю не стане свідомим і не подивиться на реальний стан справ, що війна сама по собі є катастрофою”, – сказав Крижанівський.

На його думку, надалі ситуація може лише погіршуватися. Крижанівський додав, що помилково вважати, що “хтось має якесь право або хтось був не створений для цієї війни”.

Читайте також:  Російські мародери в Білорусі організували базар для торгівлі награбованим майном українців: що є в “асортименті”

Він наголосив, що наразі більшість Сил оборони України – не професійні військові. Відсотків 70 – це люди цивільних професій: лікарі, архітектори, водії, тощо.

“Це обов’язок кожного чоловіка нашої країни. І якщо ми не будемо поповнюватися живою силою, безпосередньо піхотою, то нічого доброго в перспективі нас чекати не може”, – вважає військовослужбовець.

“Як би нам не хотілося вірити, що війна закінчиться через два-три тижні, цього не буде однозначно. Противник у людському ресурсі переважає нас у три-чотири рази, порівняно з демографічними даними РФ і нашими, якщо їх там 100 з гаком мільйонів, то нас – 30 з гаком. Відповідно, людського ресурсу в них дуже багато”, – підсумував командир батальйону з бригади “Рубіж”.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: