facebook

“Ми надіялися до останнього”: в Італії померла жінка з Тернопільщини, яку збила машина

Понад тиждень рідні та близькі молилися за здоров’я заробітчанки з Тернопільщини, яка постраждала в ДТП в Італії. Жінка весь цей час лежала в комі в італійській клініці. Та на жаль, врятувати її життя медикам не вдалося. 71-річна Марія Похудай зі Збаража померла 8 квітня. Про це у фейсбуці повідомила її внучка Юлія Кударевко.

Пише - джерело.

“На превеликий жаль, нашої дорогої бабусі не стало. Важко знайти слова, які зможуть передати той сум та біль, який відчуваємо…Ми всі до останнього надіялися на оздоровлення, вірили в краще, молилися. Але воля Господа інша, і вчора бабця пішла у засвіти. Від усього серця дякуємо отцю Ігорю за допомогу з документами, за підтримку, за організованість, за велике добре серце. Дякуємо також всім не байдужим людям за віру, молитву, добре слово та велику допомогу в Італії. Міцного здоров’я усім Вам та Вашим родинам!” – йдеться у дописі.

Читайте також:  Юна красуня з Івано-Франківська перемогла на конкурсі краси «World Fashion Kids» (фото)

 

Нагадаємо, жителька Тернопільщини потрапила у ДТП 30 березня в Італії під час того, як їхала на велосипеді до магазину. Аварія сталася 30 березня у місті Казаджове, що за 27 км від Неаполя. Про нещастя із землячкою повідомив у фейсбуці священник Ігор Данильчук, який служить у провінції Казерта, де сталася ДТП. За словами отця, жінку доставили до місцевої лікарні, вона була у критичному стані.

Травмована впала в кому, лежала у реанімації. Спершу жінка перебувала у медзакладі як невідома і її ім’я та прізвище намагалися з’ясувати через соцмережу. Згодом зголосилися її подруги, які допомогли встановити особу. Постраждала у ДТП – 71-річна Марія Похудай зі Збаража.

За оздоровлення жінки молилося багато людей. Як йдеться у коментарях до допису священника, після аварії до Італії одразу приїхали внуки землячки. Нині вони дякують усім за молитву та підтримку у цей нелегкий час.

 

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: