facebook

“Ми до останнього надіялися, але дива не сталося”: страшна трaгeдiя в забрала життя Миколи. Йому було лише 22. Він один з трьох хлопців, які втратили життя внаслідок пoжeжі

Страшна трагедія! Страшна трагедія в бліндажі. Йому було лише 22:Ввечері в понеділок стало відомо про смерть трьох військових 58 окрема мотопіхотна бригада ім. гетьмана Івана ВиговськогоВ районі проведення Операції об’єднаних сил на Донбасі загинув кременчужанин Микола Лебідь.

Пише - джерело.

Він був одним з трьох бійців, які втратили життя внаслідок пожежі в бліндажі.Трагедія сталася неподалік Донецького аеропорту 20 лютогоБійцю було всього 22 роки.– “Вчора, 22 лютого, На Маравєйнику під Донецьким аеропортом розкопали згорілий бліндаж у якому знайшли обгорілі тіла двох наших воїнів. На жаль, серед них і 22-річний кременчужанин Микола Лебідь.

Протягом 2-3 днів ще буде працювати комісія із встановлення ДНК, а вже ближче до вихідних Кременчук знову буде у жалобі за своїм воїном, за своїм захисником, за сином України Миколою Лебедем. Царство Небесне, співчуття рідним, друзям. Слава Героям!” – написав Леонід Харченко.За словами Леоніда, двоє загинули у бліндажі, третій вибіг з укріплення із 90% опіків, на жаль, вчора теж помер.

Читайте також:  На фронті довгоочікувана тиша

Два дні розкопували бліндаж, до останнього сподівалися, що присипані, але дива не сталося.На сторінці 58-ї бригади підтвердили інформацію про загиблих побратимів:– “Сьогодні, 22 лютого, під час завершення робіт по розборці конструкції бліндажу після пожежі, що виникла близько 4 години ранку 20 лютого в одному із підрозділів бригади, виявлено тіла двох військовослужбовців, які ймовірно перебували в бліндажі під час пожежі.Ідентифікацію тіл буде проведено після ДНК експертизи.

Третій військовослужбовець, який отримав 90% опіків тіла, був евакуйований до опікового центру, де, на жаль, сьогодні від отриманих травм помер.За даним фактом проводиться перевірка військовою службою правопорядку ЗС України та внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань.Командування бригади та весь особовий склад висловлює щирі співчуття родині та близьким загиблих захисників України.Царство Небесне, співчуття рідним, друзям!

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: