facebook

Моя маленька: Макс Михайлюк показав перше фото з новонародженою дочкою

Екс-Холостяк поділився своєю радістю

Пише - джерело.

Герой 10 сезону шоу “Холостяк” Макс Михайлюк вперше став татом – у пілота народилася дочка Аріана. Дівчинка з’явилася на світ 27 квітня в одному з приватних пологових будинків Києва. Папа був присутній на пологах та був поруч у перші хвилини життя своєї дитини.

На своїй сторінці в Instagram 35-річний Максим опублікував дві фотографії з клініки. На першому фото зображений зворушливий момент зустрічі з крихіткою: дівчинка лежить на грудях у тата, а він боязко її обіймає. “Моя маленька, тато завжди буде поруч”, – написав щасливий батько.

На другому кадрі можна побачити обраницю Михайлюка, 25-річну модель Дашу, яка ось-ось стала мамою. Макс схилився над коханою та дякує їй за дочку. “Даринка, ти мій герой”, – зазначив екс-Холостяк.

Читайте також:  “Заслуговують на утилізацію”: Фаріон пропонує відправити до штрафбатів російськомовних українців

У коментарях посипалися привітання, в тому числі й від вагітної дружини героя “Холостяк-9” Нікіти Добриніна. “Божечки! Друзі! Від щирого серця вітаю”, – написала Даша Квіткова.

Макс Михайлюк та Даша Хлистун познайомилися у соцмережах, і після двох тижнів листування вони зустрілися. Як розповідала раніше модель, до знайомства з хлопцем, вона не дивилася шоу “Холостяк”. Через деякий час пара стала жити разом, і в лютому закохані повідомили, що вони готуються стати батьками.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: