facebook

Молода кримчанка демонстративно розірвала російський паспорт на кордоні (відео)

Молода дівчина з тимчасово окупованого Росією Криму на одному з пунктів пропуску на українському кордоні заявила про відмову від нав’язаного їй громадянства РФ і демонстративно розірвала паспорт країни-агресора.

Пише - джерело.


Про це 8 вересня передали в прес-службі Державної прикордонної служби України.

За словами 18-річної кримчанки, захоплення українського півострова російськими військами вона застала у віці 10 років.

“8 років кремлівська пропаганда переконувала дитину, що вона росіянка, проте марно. В’їхавши на територію, контрольовану українською владою, вона повідомила, що є українкою і хоче мати громадянство своєї країни, а не нав’язане окупантами”, – йдеться в публікації.

Читайте також:  Киянин під час сексу випадково вбив партнерку, застосувавши прийом з фільмів для дорослих

На відео показано, як дівчина заявляє, що відмовляється від російського громадянства, після чого ножицями розрізає паспорт, обрізки якого прикордонники викидають у смітник.

“Нагадуємо, території України окуповані ворогом тимчасово. Найближчим часом наші воїни відвоюють цю землю у ворога. Сподіваємося та докладаємо зусиль, щоб і в Криму незабаром видавали паспорти з тризубом, а не російські, які весь світ вважає токсичними, що просякли кров’ю десятків тисяч наших захисників і мирних громадян”, – наголошують в Держприкордонслужбі.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: